Infrarood sauna’s!

Infrarood sauna’s verschillen van traditionele sauna’s omdat ze infrarood licht uitstralen, dat doordringt tot in de lichaamsweefsels. Infrarood sauna’s bieden vele gezondheidsvoordelen die het gevolg zijn van deze penetratie.

Infrarode golven worden dan geabsorbeerd door de watermoleculen in onze cellen met een snelheid die evenredig is met hun massa. Hierdoor gaan de watermoleculen intens vibreren, waardoor warmte in de cel zelf ontstaat. Aangezien er geen lucht in onze cellen is, blijft deze warmte binnen de perken en verhoogt ze dus alleen de temperatuur van de weefsels waarop ze gericht is.

Voordelen Infrarood Sauna :

-Echte infrarood sauna’s hebben golflengtes tussen 5-14 micrometer die 1-3 inches diep in het weefsel van uw lichaam doordringen om het ideale temperatuurbereik te bereiken voormenselijke cellen.

-Infrarood golven laten de watermoleculen in uw cellen intens vibreren, waardoor warmte ontstaat in de cel zelf. Van infrarood sauna’s is ook aangetoond dat ze het gehalte aan stresshormonen en cortisol verminderen, het metabolisme verhogen en de slaapkwaliteit verbeteren.

-Infrarood licht dringt door tot in de weefsels van uw lichaam en wordt daar geabsorbeerd door de watermoleculen. Dit veroorzaakt trillingen die gunstig kunnen zijn voor de collageenproductie en u kunnen helpen er jonger uit te zien zonder het risico van cosmetische chirurgie die gepaard gaat met botox injecties of facelifts. Infrarood sauna sessies zijn tijdseffici├źnt, zodat u de voordelen van een hele lichaam spa sessie in een half uur in plaats van uren aan een stuk te krijgen.

Bent u na het lezen nou ge├»nteresseerd geraakt in infraroodsauna’s? Ga dan snel naar de website van Bastu!

 

Gratis stockfoto met appartement, badkamer, binnen

fdnrh5erfbth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *